Startpunt Walking Wieringen by Night

Het evenement “Walking Wieringen By Night” vindt plaats op 23 maart 2024. De wandeling is 18 kilometer. Laat u tijdens de wandeling verrassen door het mooie afwisselende landschap van Wieringen dat ook nog eens mooi verlicht zal worden.


De start en finish zijn bij het scouting gebouw in Oosterland aan de Keizerspoeldijk. We vertrekken in groepen per 10 minuten. Het vertrek vindt tussen 19:00 en 20:10 plaats. Houdt uw starttijd aan, u mag wel later starten maar niet eerder!


Vanaf de A7: Neem afslag Den Oever/Den Helder. Ga bij Den Oever rechtdoor over de rotonde. Neem bij de volgende rotonde de eerste afslag (richting Oosterland). Volg de Akkerweg tot u niet meer verder kunt. Sla dan linksaf de Gemeenelandsweg in en direct weer rechts de Keizerspoeldijk in. Het scoutinggebouw ziet u aan uw rechterhand vlak voor de bocht.


Alternatief: Rij de rotonde van Den Oever 3 kwart rond. Rij rechtdoor (niet met de weg mee naar rechts) over de Gesterweg / Martekrogt. Rij helemaal door tot u niet meer verder kunt. Sla linksaf de Molgerdijk in. Neem de eerste weg rechts, Keizerspoeldijk. De ingang van het scoutinggebouw


N99 vanuit Den Helder: Ga rechtdoor over de twee rotondes bij Hippolytushoef, neem daarna de eerste afslag links (Kleitelweg), rij een klein stukje door het buurtschap Smerp, tot de kruising. Sla rechtsaf. Rij rechtdoor over de Gemeenelandsweg tot u in Oosterland aankomt. Daar neemt u de derde weg links, de Keizerspoeldijk. Het scoutinggebouw ziet u aan uw rechterhand vlak voor de bocht.


Alternatief: Ga rechtdoor over de twee rotondes bij Hippolytushoef. Neem de derde afslag bij de volgende rotonde (Oosterland). Volg de Akkerweg tot u niet meer verder kan. Sla dan linksaf de Gemeenelandsweg in en direct weer rechts de Keizerspoeldijk in. Het scoutinggebouw ziet u aan uw rechterhand vlak voor de bocht


Gemaakt door BetaCore